keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Ms Sunrise

Olen 16-vuotias tyttönen Keski-Suomesta. Rakastan lukemista, pitsiä, ulkomaita, pehmeitä lankoja, valokuvausta, vaatteita, kauniita koruja, piirtämistä, kirjoittamista, muotia, omenateetä... Ja kaikkea muutakin kaunista ja suloista! :)

Blogissani aion kirjoittaa kaikesta maan ja taivaan väliltä, useimmiten ehkä jostain sieltä pilvilinnojen korkeudelta... "Päivän asu" -kuvia tulen julkaisemaan harkitun harvoin, sillä asuessani vielä kotona vanhempieni sponsoroimana ja kaukana hienoista ostoskeskuksista, en saa joka päivä uusia vaatteista, joista kirjoitella. Mutta ei anneta sen häiritä! :)

Pyrin postauksissani välttämään liiallisia löpinöitä lukijoilleni tuntemattomista ihmisistä, sillä itseäni sellainen ärsyttää. Lisäksi arvostan laadukkaita ja persoonallisia kuvia, joita aion itsekin viljellä mahdollisuuksien rajoissa blogissani (mahdollisuuksien rajoissa tarkoittaa, että pokkarikamerani tai kuvaustaitoni saattavat joskus pettää.. :D)


En myöskään arvosta blogeja, joissa omia kasvoja esitellään usean ruudun verran ilman sen syvällisempiä tarkoituksia. Poikkeuksia ovat asu-, meikki- tai hiuskuvat. Tämä postaus jäänee siis ainoaksi, jossa esittelen omaa naamaani näinkin laajasti. Mutta itseni esittelyhän tämä onkin! :)

Vielä lopuksi: kommentit ja toiveet ovat aina tervetulleita! :) Hyvää yötä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti