perjantai 27. tammikuuta 2012

Stage!

Eilen meidän lukiosta lähti porukka katsomaan Stage-musikaalia (minä siis siinä mukana :D). Musikaali oli nimeltään Yksi päivä lisää. Stage on siis jokin aika sitten telkkarista tullut musikaaliohjelma, jossa eri lukioiden opiskelijat tekivät itse musikaalin. Esitys oli aivan huikea; täynnä energiaa, lahjakkaita nuoria ja silmäniloa muun muassa enkeleiden muodossa ;). Kotiuduttiin vasta puolenyön aikaan, joten tämä päivä meni koulussa vähän haahuillen, mutta energiaa riitti vielä shoppailuun tänä iltana. Ostoksista lisää luvassa lähiaikoina :).

Tämä kuvaa aika hyvin yleistä jännitysprosenttia, joka meillä koulussa vallitsi, ennen kuin puoli neljän aikaan lähdettiin kohti Porvoota :D. Päällä mulla oli tuo kuvassa näkyvä turkoosi neule ja mustat vakosamettifarkut :).

Tämä taas puolestaan kuvaa hyvin bussimatkojen fiilistä. Oli aika riehakas meininki :D!

Itse esityksestä mulla on vaan muutama kuva, siellä kun ei saanut kuvata... Kuvat on siis otettu esityksen jälkeen (ja kuvaajana Viivi) :).

                                                                               "Crisu" :---)

"Enkeli" (krrr... :D) ja "Piru". Sellaista tänään, ja kulttuuri viikonloppu jatkuupi huomenissa teatteriesityksen merkeissä ja sunnuntaina leffaillen :).


2 kommenttia:

  1. Vau, tuo musikaali oli varmaan ihan mahtava! :D Fiilis välittyy ihanasti kuvista :-D

    VastaaPoista