torstai 8. maaliskuuta 2012

Ihanaa Naistenpäivää!

Minun Naistenpäiväni (kirjoitetaankohan se isolla? Ainakin se niin ansaitsisi...) meni lasketellessa Jyväskylän Laajavuoressa, jonne koulun kanssa teimme pikku reissun. Paluumatkalla pysähdyttiin shoppailemaan Palokassa, oli sinänsä vain vähän huono ajankohta; ei viitsinyt pahemmin alkaa vaatteita sovittelemaan, kun se olisi vaatinut kolmen vaatekerroksen sisältä ulos kuoritumista.

Päädyin siis ostelemaan (oli se oikeasti suunniteltua!) ihanan keväisen värisen Gosh:in kynsilakan vaatteiden sijaan. Nice naisellista ;).

Naistenpäivän kunniaksi Sokokselta sai toffeesisuksisen suklaasydämen. Pienestä se ihminen ilahtuu, mä tulin jostain syystä hirveän iloiseksi noinkin pienestä jutusta kuin suklaasydämestä :D!

Viettäkää ihana Naistenpäivä, hemmotelkaa itseänne (ottakaa vaikka jalkakylpy!), herkutelkaa ja tuntekaa itsenne naisellisiksi!
Tämä tyttö (nainen?) lähtee nyt  neljäksikymmeneksiviideksi minuutiksi hierojan hemmoteltavaksi!

2 kommenttia:

  1. Oi miten ihanan pirteän värinen kynsilakka! :-D Meinasin kysyä, että joko oot kokeillut lakata kyntesi tuolla kun muistin nähneeni samansävyistä lakkaa sen kamalan keskiviikon postauksen kuvissa? :D (kommentoin _PIENELLÄ_ viiveellä nyt kirjoitusurakan päättymisen vuoksi) ja tuo suklaasydän näyttää sekä kauniilta että herkulliselta! :)

    VastaaPoista
  2. Hahaa, joo ei haittaa vaikka kommentit tulee viivellä, niitä on silti aina hirveän kiva saada! :D

    VastaaPoista