sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

3 weeks in Bournemouth

Kerrankin aurinkoinen sunnuntaimoi täältä nostalgiafiiliksistä!
     Nostalgiapisteet nousi taas eilen huippuunsa, kun mentin tyttöporukalla (minä, äiti, äidin ystävä ja pikkusisko) oikeisiin latotansseihin. Siellä sitten tanssattiin puoli yhdeksästä puoli yhteen asti yöllä valssia, tangoa, foxtrotia, humppaa ja jenkkaa, haha :D. Jos ette ole koskaan olleet kunnon vanhanajan tansseissa, kannattaa ehdottomasti joskus käydä: tulee siitä niin nostalgiafiilinki :). Silläkin uhalla, että joku eläkeläispappa saattaa hakea tanssiin :D.
     Mutta nyt aiheeseeen: pääosinhan siis vietin kolmeviikkoiseni Bournemouthissa, lukuisia retkiä lukuunottamatta. Bournemouth on merenrantakaupunki Englannin etelärannikolla, ja rantalomakohteena sitä mainostettiin, mutta sana rantaloma ei kyllä kauheasti meidän reissua kuvaa :D. Se sijaitsee noin 170 kilometriä Lontoosta lounaaseen ja asukkaita Bournemouthissa on noin 168 100.

Bournemouthin hiekkaranta, Pier

Disco järjestettiin kaksi kertaa viikossa, ja uskokaa tai älkää: se oli kirkossa! Porukkaa riitti ihan kiitettävästi (lue: ihan liikaa) ja musiikin kuuli hyvin (lue: korvat oli kovilla) :D.


Rannalla (ja matkalla sinne) oli kaikenlaista viihdykettä, joissa ei ehditty käymään. Esimerkkinä tämä kuumailmapallo! Vähän olis ollut huisia :D.



Bournemouht Square

Ihanat Minna, minä ja Elina vikana päivänä, jolloin sääkin onneksi suosi! (Ikävä on teitä, mutta see you later, alligator ;D!)

Pier Theatre

2 kommenttia:

  1. Oi vau, näyttääpä ihanalta! :D Nauroin tuolle diskokuvalle, näyttää olevan LIEVÄSTI sanottuna ahdasta ja vielä KIRKOSSA??? :D :D Tosi hyviä kuvia jälleen kerran, ja tosi onnistunu otos susta, Minnasta ja Elinasta!
    Heh ja nuo latotanssit kuulostaa kyllä mahtavalta nostalgiapläjäykseltä, uskon että oli hauskaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se oli kyllä tosi outoa :O Ei siellä kyllä kai enää mitään uskontomenoja harjoitettu, siellä kun oli kaikki värivalot ja "baari"tiskit mukana :D

      Poista