lauantai 28. heinäkuuta 2012

Kahvittelua

Lauantaimoiks!
Minä olen sillä tavalla spontaani persoona, että rakastan yhtäkkisiä päähänpistoja tietyissä asioissa. Viimeisin tällainen päähänpisto toteutettiin eräänä päivänä tällä viikolla, kun lähdettiin tyttö(nais?)porukalla reilun 40 kilometrin päähän kahvittelemaan :).

Herttainen kahvila toivotti tervetulleeksi kukka-amppeleilla

Kahvilan yhteydessä oli myös "Naisten putiikki", jossa myytiin kaikenlaista romanttista, turhaa (ja vähemmän turhaa?) sälää. Eli siis sellaista aivan ihanaa, joista tietää, ettei tarvitse, mutta hirveästi himottaisi ostaa :D.

Se kahvitteluosuus... omenapaistosta vaniljakastikkeella!

Taino, kahvittelu ja kahvittelu...

Poutapäivä kun oli, niin käveltiin Reetan kanssa myös vilkkaasti liikennöityyn (lue: muutama vene laiturissa) satamaan.

Asuna toimi rento toppi + neule -yhdistelmä. Hametta (H&M) olen käyttänyt ihan hirveästi ja kauhistelen, kun se on uhkaavasti haalistumassa! Mistä mä uuden täydellisyyden löydän?

Kahvilan pihalla oli ihana maalaisromanttinen tunnelma, ja sisällä soi pianomusiikki livenä!


3 kommenttia:

  1. Oooh kylläpä kahvilareissu kannatti, näyttää ihanalta paikalta! :D Ah ja muhunkin maalaisromantiikka iskee aina ♥ Tuo hame sopii kyllä sulle hirmuhyvin, joskus tuntuu kun löydän jonkin tosi kivan vaatekappaleen että pitäis heti ostaa varalle toinen samanlainen varmuuden varalta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa toi on niin totta! Varsinkin farkkujen kanssa pitäis tehä niin, kun niitten ostaminen on ainakin mulle aina yhtä tuskaa D:

      Poista
    2. Haha sama täällä! :D siksi ostinkin hyviksi havaitsemani farkut peräti kolmessa eri värissä tässä kesän mittaan :D

      Poista