torstai 19. heinäkuuta 2012

Sunday in London

Toinen reissun suurkaupungeista, Lontoo, koettiin yhden sunnuntaipäivän mittaisella retkellä (josta noin kuusi tuntia kului matkustamiseen). Ihmeekseni voin kertoa, että näistä kahdesta, Lontoosta ja Pariisista, pidin enemmän ensiksi mainitusta. En tiedä oliko syynä "tottuminen" suurten kaupunkien hälinään (olin Bournemouthissakin jo viettänyt viikon verran aikaa), vai oliko Lontoo oikeasti ilmavamman puhtaamman oloinen.

Isänmaallisuus oli voimissaan niin Lontoossa, kuin muuallakin Englannissa: liput liehui vähän joka kadunkulmassa ja samankuvioista krääsää oli kaupat pullollaan.



Tuntui hassulta tajuta, että siellä todellakin oli punaisia busseja ja mustia takseja. Niittenhän piti olla niitä sellaisia juttuja, joita odottaa näkevänsä, mutta harmikseen näkee ehkä yhden, joka liikkuu keskustassa turistien takia :D.


Ihanat mennyttä aikaa hehkuvat puhelinkopit houkuttelivat ottamaan niitä perinteisiä turistikuvia. Koppiin ahtauduttiin yhdessä Reetan, Elinan ja Minnan kanssa. Eikä ollu edes ahdasta, heh!

London eye

Big Ben

Buckinghamin palatsi kuningattarineen (Elisabet II muuten oli linnassa :D!)

...ja karvalakki vartijoineen :D.
Vielä vuorossa on ainakin se pääkurssikohteeni, Bournemouthin, kuvasatsi, mutta sitten olisi varmaan aika siirtyä muihin aiheisiin :D...

1 kommentti:

  1. Oi aivan ihana kuvapaketti taas! :D
    Noista välittyy just semmonen Lontoo-tunnelma, itestä ainaki tuntui aluks 9 päivän reissussa että "vau oon oikeesti täällä!" :D ja just noi taksit ja punaset kerrosbussit :))
    Oon just Tampereella Rossossa ja odotellaan pizzoja vanhempien kans :-) Koko päivän hypätty kaikissa huonekalukaupoissa ja mun kämpässä alkaa jo pikkuhiljaa olla kaikki välttämätön ja hiukan enemmänkin :-D

    VastaaPoista