perjantai 13. huhtikuuta 2012

Bournemouth via Paris

Olen lähdössä ensi kesänä Englantiin, Bournemouthiin, kielikurssille (huijjuih!), ja matka lähestyy koko ajan vaan nopeammin ja nopeammin (mikä ei ollenkaan haittaa :D)! Arvatkaa onko ollut pitkä aika odottaa, kun viime kesänä kaverin kanssa matka varattiin?! Matka kestää kolme viikkoa, ja sen ajan asun isäntäperheessä (huisia!). Koulua on neljä tuntia per päivä, ja loppuaikana on joko vapaata tai muita aktiviteetteja, kuten disco ja retki Lontooseen!

Odotan erityisesti sitä, että pääsen tutustumaan taas yhteen vieraaseen kulttuuriin (ooh ai että, rakastan vieraita kulttuureja!). En oikeasti tunne Englannin (puhuuhan muutkin Iso-Britanniasta yleisesti pelkkänä Englantina?) kulttuuria juurikaan paitsi sen kello viiden teen, aika uskomatonta :D. Mutta en malta odottaa, että pääsen tuonne punaisten kaksikerroksisten bussien, puhelinkoppien, talojen (mikä tuo tyyli on?) ja brittiaksentin keskelle! Matkakohteeksi valitkoitui Englanti siksi, että jos olisin lähdössä "tavalliselle" matkalle, luultavasti en valitsisi Englantia kohteeksi. Tämä pääosin ilmaston takia, mutta toisaalta kuitenkin haluaisin kulttuuriin tutustua. Tämä siis tavallaan lyö kaksi kärpästä :).

Bournemouth on kuitenkin periaatteessa rantalomakohde, joten myös lomilta kaipaamaani rantaelämää: uimista, ruskettumista, lämpöä (aurinkoa?), ynnä muuta löytyypi :).
     Englanninopiskelumotivaatio on tuolla koulupuolella ollut siis hyvässä nosteessa reissun ansiosta! Erityisesti siis odotan reissulta englannin kieleni kohentumista (mulla on joku ihme pakkomielle, että haluaisin osata superhyvin enkkua :O), ja että tulisin rohkeammaksi kielen käyttäjäksi. Omalla aktiivisuudella siis myös osittain mennään... :).
     Loppuhuipennuksena (tai itseasiassa alkuhuipennuksena) on vielä se, että reissu tehdään Pariisin kautta. Ensin siis, kesäkuussa kun lähdetään, matkustetaan Pariisiin, ja ollaan siellä viikonloppu, jonka jälkeen matka jatkuu itse kielikurssikohteeseen.

Hihiii, mun tekis mieli hehkuttaa vielä vaikka kuinka monen kuvan verran, mutta säästän teitä ja hehkutan lisää myöhemmin, lähempänä, ja sitten kun ongin lisää jostain Bournemouth-kuvia. Vielä niitä ei ole (paitsi ne kaikki mitä tuo internetin ihmeellinen maailma tarjoaa :D), mutta neljän kuukauden jälkeen varmaan tursuavat jo ulos korvista :DD.
       Have a nice friday night (onko kellekään vielä sattunut onnettomuuksia, kun on kerran on perjantai 13. päivä?)!

2 kommenttia:

  1. Mun perjantai 13. on tänävuonna onneks menny ilman kommelluksia :p Mutta oi että kuulostaa kivalta toi kielikurssi! Tekis niin mieli itekki joskus lähteä :) Tai vaikkei välttämättä kielikursille niin ees johonkin ulkomailleee, kauhee matkakuume! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä ettei ole ollut kommelluksia :) Hahaa matkakuumetta on täälläkin päässä (lakkaamatta)!

      Poista