maanantai 16. huhtikuuta 2012

New shoes

Kevään tullen (heh, aina mä tästä keväästä jaksan...) aina löytyy tarvetta uusille kengille, niin myös mulla :).

Jo jokusen viikon ikäiset mustat tennarit (ihanien ja hyväksi havaittujen, mutta uhkaavasti hajoamassa olevien vanhojen Björn Borgien tilalle) ja purjehduskenkiä muistuttavat mokkasiinit on hankittu edullisesti Seppälästä :D. Korkokengät tilasin Hepposta (<-- klik!) ja palvelevat ensi hädässä meidän lukion Silmästä silmään -musikaalin (<-- klik taas :D) näytöksissä, myöhemmin kesällä Englannissa, ja ensi vuonna Wanhojen tansseissa (pitkällä tähtäimellä(kö?) :D). Mun on niin vaikea löytää kenkiä, että hyvissä ajoin on yleensä ihan oikeasti hyvissä ajoin...

 
 
 
Korkoa löytyypi sen noin seitsemisen senttiä, ja pinta on mokkanahkaa. Remmit (onpa hirveä sana! Remmit. Ihan kuin jotkut hevosen suitset olis jalassa >:D) on tavallista pehmeää nahkaa.

Ison työn takana nämä kengät oli löytää (se oli tosin odotettavissakin), mutta nyt väittäisin, että oli se sen arvoista. Tykkään tästä parista nimittäin ihan hirveästi! Nyt toivomaan, että ovat myös hintansa arvoiset :).
     Mukavaista maanantai-iltaa! Täällä jo malttamattomana odotellaan Titanicia alkavaksi DiCaprioineen ja Winsleteineen... :).






2 kommenttia:

  1. Keväisin on kyllä AINA tarvetta uutukaisille kengille ;) Ja mäki oon jo koko päivän oottanu että on Titanic aika ! :D Vaikka oon sen tosi monta kertaa jo nähnykki :p musikaali juttu kuulostaa muuten tosi kivalta, olispas meilläki koulussa tommonen projekti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii hyvä että sielläkin on joku joka jaksaa katsoa kyseisen leffan yhä uudestaan :). Musikaaliprojekti ON ihan tosi kiva, ja täällä se lähtikin alunperin parin oppilaan aloitteesta, joten rohkeasti vaan ideoimaan!

      Poista