sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Ensimmäinen kevätpäivä


Ihka ensimmäisiä postauksiani oli "Ensimmäinen talvipäivä" -merkintä, jota varten kävin kuvaamassa tässä kotini läheisyydessä olevalla koskella ja sen lähiympäristössä. Siitä inspiroituneena päätin toteuttaa saman tyyppisen merkinnän, mutta nyt otsikolla Ensimmäinen kevätpäivä. Tänään nimittäin oli (minun mittapuulla) sellainen!


Päivä käynnistyi paahtoleivällä (tässäpä muuten herkullinen vinkki jaettavaksi! Kokeile laittaa mansikoita tai muita marjoja leivän päälle, tulee veikeän makuista :)), mandariinillä ja viinirypäleillä. Mun aamut lähtee paremmin käyntiin kunnon vitamiinipommillakuin muroilla.

Ulkona vastaanottamassa olivat ihanainen aurinko ja meidän vene, jonka iskä viimein otti talviteloilta tervattavaksi. Ehkä varmin kevään merkki on, kun pihassa tuoksuu vahvasti veneen tervaukselle :D.


Tänään näin ekan kerran sitruunaperhosia! Aina ilahdun niiden bongaamisesta yhtä paljon :D


 


Keväthän on tunnetusti rakkauden aikaa: puutkin halailee toisiaan :D.


Toinen takuuvarma kevään merkki! Vespa otettiin tänään tallista (akun kanssa ensin noin viikko pelattuamme) ja ensimmäinen mopoajelukin on success! Tässä mä ahkerana vahaan juuri pestyä peltiä, joten anteeksi katsekontaktin puute :D.
     Energiaa pursuava ulkoiluntäyteinen sunnuntai kääntyy lopulta loppuaan kohti. Sen lopun aion viettää Koston parissa :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti