keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Amatöörileipurin onnistuneet herkut löytyvät vaatekaapista!

Heipsan täältä himoshoppaajan nojatuolin nurkalta!

     Olen ollut jo useamman päivän lomalla, mutta ei kyllä siltä tunnu D: Jotenkin vaan pää kolmantena jalkana olen juossut koko ajan, ja vaikka joskus myös se on mun tapa rentoutua, nyt se ei tunnu siltä... (Kesä)lomalla tunnen olevani sitten, kun tarkenen vähintään hamosessa makoilla pihanurmikolla hyvän kirjan seurassa, mieluiten auringossa.
    
     Nyt mulla ei ole edes kynsiä, joka usein on merkki siitä, että joku on pielessä, useimmiten on stressiä. Mutta voiko lomalla oikeasti muka stressata?! Mulla kun ei edes varsinaista kesätyötä ole ollenkaan tälle kesälle (vähän tunnen itseni lusmuksi, mutta mulla on kyllä hyvät (?) perustelut!). Siihen ei-varsinaiseen kesätyöhön kuuluu palkallinen kotipihan nurmikon leikkuu ja eräs toinen juttu, josta en vielä tarkemmin uskalla hiiskua ;). Ja vaikka muuten tuntuu pyyhkivän ei-niin-hyvin (esimerkiksi: pilasin tänään kaksi leipomusta, eli molemmat jotka tein :D. Molemmistahan piti tulla huippumakoisia, mutta toisin kävi. Toinen jäi ihan raa`aksi ja toinen paistui liikaa :(. Miten ne jotkut osaa?), niin aina voi lohduttauttua shoppailemalla!
    
     Maanantain ja keskiviikon shoppailureissut tuottivat tulosta mukavasti. Sain hankittua useamman sellaisen vaatekappaleen (ja pari muuta ostosta), joita olen jo pidemmän aikaa halunnut (jipii!) :). (Tuhlailu oli siis ainakin puoliksi oikeutettua, vaikka kohta rahaa kuluttava reissu onkin tiedossa, eiks nii?).

Haalari, joka näyttää mekolta <3! (Ihan kuin mummolan vintin verhokangasta :D!)
 

Se jo edellä mainittu hamonen <3!
Ja hamoselle mätsäävä tuubitoppinen <3!
Paljon puhuttu täydellinen pitsipaita <3!

Myös kesän olkaimetonta alusvaateosastoa tuli päivitettyä <3!
      Kotoisasti H&M:ltähän nämä ovat, paitsi alusvaatteet Lindexiltä :). Lisäksi ostin viimein sen kauan kaivatun hiusdonitsin entisen, korvaavan jutun tilalle. Jipii! Ja ystävälle synttäripäiväksi yllätystä ;)!

2 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia, tosi kesäisiä! :-D Täällä on ainakin nyt pari viime päivää VIHDOINKIN aurinko paistellut oikein lämpimästi. Munkin pitäisi hankkia nyt kesäilmoille jotain pitsistä, kun jotenkin sellaiset houkuttaa kovasti tällä hetkellä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, kiitos :). Ongelmakohta onkin siinä, etten tiedä mitä laittaisin päälle, kun kaikki on niin kivoja >:D.

      Poista