sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Moi täältä mummolan vintiltä!


 
"Mummon vintin verho" -haalari on päässyt kovaan käyttöön, se on yhtä ihana, mitä odotinkin sen olevan :). Tällainen asu mulla oli meidän retkipäivänä, Billnäsissä. Alunperin siihen kuului myös mustat ohuet sukkahousut, mutta ne meni rikki ja eipä niitä sitten lopulta tarvittukaan, joten ei isompaa vahinkoa syntynyt...

Sortsihaalari/H&M, bolero/Lindex ja laukku/H&M. Sandaalit on Eccon, mutta jalassa oikeastaan välttämättömyyden vuoksi (kävelyä tuli sen verran paljon...).

 
Huomatkaa mun tiistaina värjätyt kulmat! Harmi, etten älynnyt ottaa before-after -kuvaa, mutta ehkä jostain aiemmasta postauksesta saatatte vertailukohdan löytää. Nyt väri on jo tasaantunut ja täytyy sanoa, että tykkään näistä aika hirveän paljon. Pidän siitä, että kulmat ovat tummat ja tuuheat :).

 
     Ekaa kertaa pääsi kokeiluun myös melko uusi hiusdonitsi, jonka ostin sukkadonitsin tilalle (en tiedä miksi mua inhotti pitää sukkaa tukassa, vaikka se olikin kyllä ihan puhdas :D). Sukkaversiokin toimi ihan kohtuudella, mutta oikean hiusdonitsin hyvä puoli on, että se ei taivu ja myttäänny omia aikojaan, kun sitä nutturaa yrittää ährätä (:D), vaan pysyy muodossaan.

Kynsiin eksyi Lumene Natural Code- sarjan oranssi kynsilakka pääsi kynsiä koristamaan pitkästä aikaa! Ja ranteessa jälleen tuttu korurykelmä :). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti