maanantai 25. kesäkuuta 2012

Haaste x2 ja vähän kuulumisia

Moikkelismoi täältä Bournemouthista! Viikonloppu Pariisissa takana (huh, kuinka kaunis kaupunki!). Täällä meillä on sievä pikkuinen talo rauhallisella omakotitaloalueella, ja ympäristö on ihan kuin jostain telkkarista! Rankka viikonloppu takana, viime yönä on takana bussiunta varmaan joku kaksi tuntia, eli varsin hurjasti... Mutta tästä ei nousta kuin ylöspäin!

     Päivän postausaiheeseen... Kaksi "uutta" haastetta täällä taas! Ne tulivat jo kauan sitten, mutta vasta nyt niille on sopiva aika. Ensimmäinen haaste tuli Tiialta (<-- Klik!) ja toinen Martsalta (<-- Klik!) :). Ainiin Martsa: sain kyllä sen sun viimeisimmänkin haasteen, mutta katson nyt vielä, että ehdinkö/haluanko/jaksanko tehdä sen, tässä kuitenkin se jo aiempi, kauan sitten lykkäämäsi haaste!

1. Haaste:

 -Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their 'tagger' and post it on their blog. 
- Then choose 11 people to tag and then link them in your post. 
- Create 11 new question for the people you to answer
- Do not tag back to the person who was already tagged you.

1. Lempibändejä/-artistejasi?
- No niitä on tosi vaikea alkaa luettelemaan, kun yleensä kuuntelen fiiliksen pohjalta, ja joiltain artisteilta kuuntelen ehkä yhden biisin silloin tällöin. Noh, tälläinen vastaus olis supertylsä ja mitään sanomaton, joten nimetään nyt pari: PMMP, Anna Puu, Jenni Vartiainen, Chisu, Paramore, Avril Lavigne, Bruno Mars, One Direction, Rihanna, First Aid Kit, Coldplay, Haloo Helsinki!, Kings of Convenience, Raymond & Maria, Aste, Paradise Oskar, Christina Perri...

2. Millaisista/Mistä elokuvista pidät?
- Kaikenlaisista ja kaikista :D! No useimmiten sellaisista helpoista (kuten romanttiset komediat), mutta silloin tällöin myös ns. vaikeammista elokuvista, joita joutuu myös pohtimaan, haha. Olen aika huono kritisoimaan mitään elokuvia, mutta genrenä kauhuelokuvat eivät ole se mun juttu. En voi käsittää ihmisiä, keiden mielestä romanttiset komediat, Twilightit, American Piet sun muut hupsuttelut ei olisi kivaa katsottavaa :O. Miksi leffaa katsoessa pitäisi pingottaa, valittaa ja arvostella (muuta kuin näyttelijöiden ulkonäköä >:D)? Kyllä jännitystä ja tragediaa saa olla, mutta ei sen tarvitse olla sellaista, että jää liiaksi ahdistava tunnelma itselle leffan loputtua. Muutamia lemppareita nimetäkseni: kaikki Twilightit, Harry Potterit, Taru Sormusten Herrasta -leffat, Sinkkuelämää-leffat, Pirates of Caribbeanit, American piet... Yksittäisistä sanotaan vaikka sellaiset pari kuin Wild Child, Mean Girls, Aquamarine ja Pieni suklaapuoti. En ole lapsellinen, en!


3. Onko sinulla lempinäyttelijöitä? Kuka/ketkä?
- Miksi ensin tulee vaan mieleen miesnäyttelijöitä :O? Orlando Bloom, Johnny Depp, Robert Pattison, Emma Watson ja Ashley Greene ehkä ekoina tulevat mieleen. Hahmoja olisi huomattavasti helpompi nimetä!


4. Unelma-ammattisi? Miksi?
- Mulla on vaikka kuinka monta unelma-ammattia! Haluaisin olla graafinen suunnittelija, vaatesuunnittelija, muotikuvittaja, kirjailija, toimittaja... Pienenä mulla oli jopa "säätiedottaja", mutta se haave ei ole enää ajankohtainen. Sitä, mikä noista mainituista mä haluaisin olla, mulla ei ole vielä oikein selkeää kuvaa.


5. Lempiherkkusi?
- Minun, herkkupepun, on oikeasti mahdotonta mainita yksi ainoa (kuten mitään muutakaan lempijuttua, mä niin tykkään kaikesta :D)! Jäätelö näin kesän korvalla (on tuossakin muuten taas sanonta! Mikä ihmeen kesän korva?) on ykkönen, mutta muina vuodenaikoina suklaa ja kaikenkarvaiset (ei oikeasti karvaiset!) kakkuset, leivokset ja keksit on parhaita. Kyllä, karkki ei ole listallani. Se on silloin tällöin hyvää, mutta piimäkakkuja, tiikerikakkuja, arabialaisia maustekakkuja ja pätkiskakkuja voisin syödä oikeasti joka päivä!


6. Haluatko naimisiin? Jos kyllä niin millaiset häät? Jos et, niin miksi?
- Haluan, en tiedä milloin, mutta haluan. Haluan joko kesä- ja syyskesän kirkkohäät, sopivan pienet ja intiimit, mutta en mitään "no mummo ja siskon perhe voi tulla" kuitenkaan. Koristeluissa ei tarvitse mitään rusetteja, pitsejä ja pastellisävyjä säästellä, mutta ällönimeläksi ei pidä mennä. Haluan huolellisen ulkoasun joka puolelle: ruokiin, kukkiin, koristeisiin, kampaukseeni, mekkooni, miehelleni, ja ennen kaikkea myös vieraille! Missään reikäfarkuissa ei häihin mennä! Jotain ohjelmaa pitää olla, mutta ei mitään liian typeriä leikkejä, ehkä tanssia. Perinteitä kunnioittavat häät, mutta ei kaavoihin kangistuneet. Sellaiset sopivan rennot, ettei ole katastrofi, jos kaikki ei menekään suunnitelmien mukaan.


7. Mitä teet mieluiten vapaa-ajallasi?
- Yleensä mun vapaa-aika ei riitä siihen kaikkeen, mitä haluaisin tehdä. Mutta yleensä liikun, piirtelen, kirjoitan, valokuvaan, soitan pianoa ja datailen (ei mieluisin tapa, mutta varmaan yleisin D:). Kavereita näen liian vähän, mutta toisaalta viihdyn myös hyvin yksin.


8. Sivustot, joilla hengailet eniten (facebookin ja bloggerin lisäksi)?
- Demi.fi? En hengaile hirveästi muualla kun Facebookissa ja Bloggerissa :D


9. Oletko talvi- vai kesäihminen? Miksi?
- Kesäihminen! Silloin aurinko paistaa ja on lämmintä. Pääsee uimaan ja metsäpoluille juoksemaan, jonne voi lähteä joko seitsemältä aamulla tai illalla yhdeksältä. Tarkenee ohuissa liehuvissa vaatteissa. Voi syödä jätskiä, talvella kun ei tarkene. On lomaa! Ja jos ei ole lomaa, niin on töitä, joista saa palkkaa. Ei ole läksyjä. Grilliruoka ja tuoreet salaatit ovat plussaa myös. Liikkeelle pääsee niin skoballa kuin pyörällä. Eiköhän siinä perusteita tarpeeksi :D!

10. Lempiblogejasi?
- Jes, tätä kysymystä toivoinkin!
* Colour me!
* Are you feeling fashionable?
* Mariannan
* Nelliinan vaatehuone
* Pupulandia


Viisi parasta ovat listattuna tuossa, kutakuinkin parhausjärjestyksessä, Colour me! noista kaikista ylivoimaisesti ykkösenä (taisi muuten olla eka blogi, jota oon koskaan lukemalla lukenut :D). Muita ehdottomasti mainitsemisen arvoisia: The Way I Are, 365 days with ida, naaG - not an average Guy, Picture Puttonen ja Sonnela.


11. Kiinnitätkö blogeissa enemmän tekstiin vai kuviin huomiota? Kumman laatu on tärkeämpää?
Kuvat näkyvämpänä elementtinä tietenkin kiinnittää ensin huomion, ne ovat ensivaikutuksen kannalta siis tärkeitä. Jatkoa ajatellen homma menee melko lailla fiftyfifty: visuaalisena ihmisenä rakastan kauniita kuvia ja ne ovat hurjan tärkeitä, mutta en jaksa pitkään blogia lukea, jos teksti on huonoa. Arvostan oikeinkirjoitusta ja huolellisuutta tekstin ulkoasussa. Jos on pakkopakko valita niin kuvat.

2. Haaste:

Tarkemmat tiedot haasteesta:
Listaa asioista, jotka tuovat hyvää mieltä ja ihan sekalaisessa järjestyksessa. Haasteseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää)
Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että he ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi
(linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen)

1. Läheiset eli perhe ja ystävät (niistä tärkeämpää on vaikea valita). Nehän ne kaikille on se tärkein asia, joka sitä hyvää mieltä tuottaa.
2. Hyvä sää eli ei sada, eikä tuule kamalan kovaa. Pilvipoutakin käy :D.
3. Ruoka (ja herkut). Eiks se niin mene, että "hyvä ruoka, parempi mieli"?
4. Matkustaminen (& uudet kulttuurit) olisi mun harrastus, jos se käytännössä olisi mahdollista. Harvinaisena herkkuna entistä makeampaa!
5. Musiikki sekä kuunneltuna että itse soitettuna tuopi hyvää mieltä ja tunnelmaa.
6. Liikunta omassa tahdissani. Erityisesti kesäisin se on aika mukavaa :D.
7. Sauna! Ihana rankan koulupäivän jälkeen. Rentouttava hiihtolenkin päälle. Kiva kesäisin, kun pääsee samalla uimaan. Actually every time :).
8. Näinkin hyödylliset ja syvälliset asiat kuin vaatteet ja kosmetiikka. Rakastan <3
9. Harrastukset on piristäviä arjen keskellä!
10. Ja vikaksi vielä: jos joku on kommentoinut blogiin!

Hahaa, syvällisiä hyvänmielen aiheita :D. Mutta en ottanutkaan tätä nyt miltään "maailmanrauhaa" -kannalta... Eivätkä ole missään järjestyksessä :). Ja tällä kertaa en taida laittaa kumpaakaan haastetta eteenpäin, vaikka näissä niin käsketään, mutta joku toinen kerta sitten!

6 kommenttia:

  1. Oi pidähän hauskaa siellä Bournemouthissa!! :) Vasta nyt pääsin koneelle ja luin ton uusimman novellipätkän äsken, niin se oli mullekkin mieleinen, ehkä paras tähänastisista, vaikka kaikki onkin ollu super hyviä!! : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kova on ainakin yritys! :)Kiva kuulla, että se pätkä miellytti suakin :)

      Poista
  2. OOOH ihanaa, oliko se talo nyt se iso, hieno ja valkoinen vaiko pieni, ruma ja ruskea? Vai kenties jotain siltä väliltä? :D :D
    no, oli miten oli, talon ulkonäöllä tuskin on kovin suurta merkitystä noin mahtavassa ympäristössä!! Nyt varmaan ymmärrät mun ihastelunsekaiset, syvästi romantisoituneet haaveilut Englannin "postikorttikaupungeista" :D Aaaah voi hitsi, olisinpa siellä!!!

    Ime kaikki kertomisen arvoinen itseesi, innolla odotan matkakuulumisia :-D Reissussa tosin aika vierähtää kaiken mahtavan tekemisen keskellä eikä vapaa-aikaakaan välttämättä viitsi tuhlata koneella istuskeluun, sen mä ymmärrän paremmin kuin hyvin joten ei mitään kiirettä! :D
    Rentoja ja upeita matkapäiviä! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa talo oli jotain siltä väliltä: se on pieni, valkoinen ja keskihieno :DD Täällä on tosiaan tosi kaunista ja idyllistä (kaupunki on aika sopivan kokoinen, ei hurjan iso, mutta kuitenkin riittävän iso :D)
      Joo täällä on aika vähän ollut sellaista aikaa, että olisi koneelle ehtinyt, ja jos olisi aikaa, niin väsymys on niin kova, ettei enää jaksaisi..
      Yritän joku päivä tässä kirjoittaa sulle pidemmälti, mutta nyt mun on lähdettävä taas yhteen aktiviteettiin :D

      Poista
  3. Ihana postaus ja ihana sinä! Hyvä, että ootte päässy ehjinä perille ja pitäkää nyt hirrrrveen kivaa siellä :-) ja kiva et mun blogiseni on päässy mainitsemisen arvoiseksi hihi♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) <3 ja kova on yritys ainakin hauskan pidossa :D. Hahaa, totta kai sun blogi on mainitsemisen arvoinen! :)

      Poista